Μπούρμπος: «Με σοβαρότητα και στην Τούμπα»

Μπούρμπος: «Με σοβαρότητα και στην Τούμπα»

Gazzetta team
Μπούρμπος: «Με σοβαρότητα και στην Τούμπα»

bet365

Το διπλό στην Τρίπολη είχε αντίκρισμα με τη νίκη επί του Ατρομήτου και πλέον, στον Παναθηναϊκό κοιτούν με σοβαρότητα το επόμενο ματς των πλέι-οφ στην Τούμπα, όπως ανέφερε ο Χρήστος Μπούρμπος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα μπακ:

Για το ματς με τον Ατρόμητο:

«Θέλαμε πάρα πολύ αυτό το ματς, είχαμε πει πως για να έχει αντίκρισμα το διπλό στην Τρίπολη, έπρεπε να μπούμε με το ίδιο πάθος και να πάρουμε και το ματς με τον Ατρόμητο. Νομίζω πως το αντιμετωπίσαμε με την ίδια σοβαρότητα, μπήκαμε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού και κυριαρχήσαμε. Πετύχαμε κάποια γκολ, ίσως θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα».

Για τη συνέχεια:

«Είναι δύσκολη, όμως θα πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Για τη διαιτησία και τα σφυρίγματα στο πρώτο ημίχρονο:

«Έχουμε δει φέτος σε πολλά ματς, να μην έχουμε σωστή διαιτησία, δεν παίρνουμε σφυρίγματα, αλλά δίνουν εναντίον μας, εύκολα σφυρίγματα. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας, αλλά όλοι ξέρετε πως αυτά γίνονται στην Ελλάδα».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη:

«Όπως είπα και πριν, θα πάμε με την ίδια σοβαρότητα για να πάρουμε και αυτό το ματς και να κοιτάξουμε καλύτερα το μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα