H συνεργασία Νίνη - Μπεργκ (vids)

H συνεργασία Νίνη - Μπεργκ (vids)

Νίκος Ρόλλας
H συνεργασία Νίνη - Μπεργκ (vids)

bet365

Τέσσερα χρόνια μετά, ο Σισέ μπορεί να μην υπάρχει, αλλά η συνεργασία του Νίνη με τον Μπεργκ προμηνύεται εξίσου... μαγική.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Τζιμπρίλ Σισέ οτι κρεμάει τα... παπούτσια του, η Λεωφόρος φιλοξενούσε μία εικόνα από το παρελθόν. Ο Μάρκους Μπεργκ έχει ανοίξει το σκορ κόντρα στον Ατρόμητο και έχοντας αγκαλιά τον Σωτήρη Νίνη, τον δείχνει στον κόσμο, αναγνωρίζοντας τη... καθοριστική συνεισφορά του στο γκολ, με την μαγική πάσα που του έδωσε.

Όσοι έχουν καλή μνήμη, σίγουρα θα έφεραν στο μυαλό τους ανάλογες στιγμές από τις σεζόν 2009-2010 και 2010-2011, όταν ο «El Nino» τροφοδοτούσε με ασίστ τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό και άπαντες έτρεχαν να τον ευχαριστήσουν, με πρώτο και καλύτερο τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος αποθέωνε τον 20χρονο πιτσιρικά σε κάθε ευκαιρία.

Η μαγική συνεργασία τους στο ματς του «Ολίμπικο» κόντρα στην Ρόμα, ακόμη μνημονεύεται εντός και εκτός συνόρων, καθώς θεωρείται μία από τις πιο επιβλητικές εμφανίσεις ελληνικής ομάδας, εκτός έδρας... Ωστόσο το δίδυμο αυτό δεν πρόκειται να συνεργαστεί ξανά, καθώς ο Γάλλος επιθετικός αποφάσισε να αποσυρθεί από τα γήπεδα...


Ο άνθρωπος όμως που βρίσκεται στο πλάι του Σωτήρη Νίνη τώρα, δείχνει το εξίσου... καυτός και έτοιμος να εκμεταλλευτεί τις πάσες... πάρε-βάλε του 25χρονου άσου, όπως είδαμε την Κυριακή. Μία συνεργασία που τη νέα αγωνιστική περίοδο, αναμένεται να προσφέρει στους φίλους του Παναθηναϊκού ουκ ολίγες... συγκινήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα