Παναθηναϊκός: Περιμένοντας τον Βέμερ

Παναθηναϊκός: Περιμένοντας τον Βέμερ

Νίκος Ρόλλας
Παναθηναϊκός: Περιμένοντας τον Βέμερ

bet365

Μέσα στην εβδομάδα περιμένουν στον Παναθηναϊκό το ΟΚ του Γιενς Βέμερ για να έρθει στην Ελλάδα. Σενάριο για Κάρλος Γκαρσία.

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη, ωστόσο ο Λεωνίδας Βόκολος «τρέχει» προκειμένου να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις... τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μία από αυτές, αφορά την θέση του δεξιού μπακ όπου στην παρούσα φάση υπάρχουν δύο υποψήφιοι: Ο Γιενς Βέμερ και ο Ρούμπεν Λιζόν...

Προτεραιότητα όμως αποτελεί ο πρώτος, καθώς ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει ήδη προχωρήσει αρκετά την υπόθεση του 29χρονου αμυντικού. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που να υπάρχει αισιοδοξία οτι μέσα στην εβδομάδα θα έρθει η θετική απάντηση στην πρόταση που έχει κατατεθεί στον πρώην πλέον, αφού το συμβόλαιό του έληξε, μπακ της Πάντερμπορν...

Κάτι που θα σημαίνει οτι θα έρθει αμέσως στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να επιτρέψει στους «πράσινους» να ασχοληθούν και με τις υπόλοιπες θέσεις που ψάχνουν παίκτες.

Αν κάτι «στραβώσει» και ο Βέμερ δεν απαντήσει θετικά, τότε ο Λεωνίδας Βόκολος θα στραφεί στον Ρούμπεν Λιζόν, ο οποίος έχει ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται από τον Άγιαξ ενόψει της νέας αγωνιστικής περίοδου.

Σενάριο από Ισραήλ
Από εκεί και πέρα, δημοσίευμα του site «reshet.tv» ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση ύψους 400.000 ευρώ για τον Κάρλος Γκαρσία. Ο 31χρονος στόπερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ μένει ελεύθερος, όμως οι «πράσινοι», αν ισχύει το δημοσίευμα, δεν παίζουν μόνοι τους για την απόκτησή του.

Και αυτό γιατί ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ισπανού, με θητεία στην Εσπανιόλ, στην Πόλι Εχίδο, στην Αλμερία και στην Μπέτις, έχει δείξει και η Τραμπζονσπορ, έχοντας καταθέσει προσφορά κατά 100.000 ευρώ μεγαλύτερη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα