Λαζαρίδης: «Αξίζουμε μια καλύτερη θέση»

Λαζαρίδης: «Αξίζουμε μια καλύτερη θέση»

Gazzetta team
Λαζαρίδης: «Αξίζουμε μια καλύτερη θέση»

bet365

Ο Νίκος Λαζαρίδης τόνισε ότι ο Ατρόμητος στάθηκε καλά για περίπου μία ώρα στο γήπεδο και πως αξίζει να τελειώσει τη χρονιά με μία καλύτερη θέση στα playoffs.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι σταθήκαμε καλά για 60 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Κλείσαμε καλά τους χώρους. Από 'κει και πέρα δεχθήκαμε το γκολ και άνοιξε το παιχνίδι. Έπρεπε να ρισκάρουμε για να ισοφαρίσουμε. Δεν τα καταφέραμε. Έχουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια μπροστά μας για να μπορέσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» δήλωσε αρχικά ο αμυντικός των Περιστεριωτών, προσθέτοντας: «Θέλαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μία-δύο καλές φάσεις, δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε».

Για τον τελικό του Κυπέλλου που σφράγισε την παρουσία του Ατρόμητου στην Ευρώπη, σημείωσε: «Σίγουρα. Τώρα, εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να πάρουμε μια καλύτερη θέση και από 'κει και πέρα να κοιτάξουμε τα παιχνίδια που έρχονται. Νομίζω ότι αξίζει αυτή η ομάδα να πάρει μια καλύτερη θέση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα