Κοντοές: «Στο δεύτερο τελείωσε το ματς»

Κοντοές: «Στο δεύτερο τελείωσε το ματς»

Κοντοές: «Στο δεύτερο τελείωσε το ματς»

bet365

Ο Γιάννης Κοντοές πιστεύει ότι το ματς τελείωσε στο δεύτερο γκολ του Μπεργκ και πως ο Σουηδός πρόσθεσε στον Παναθηναϊκό αυτό που δεν είχε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο γεγονός ότι ο Ατρόμητος έπαιξε φουλ άμυνα αναφέρθηκε ο Γιάννης Κοντοές στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο μπακ των Περιστεριωτών τόνισε ότι στόχος της ομάδας του ήταν οι αντεπιθέσεις, ενώ πιστεύει πως το ματς τελείωσε στο δεύτερο γκολ του Μπεργκ. Ακόμη, επεσήμανε ότι ο Σουηδός, με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε στον Παναθηναϊκό αυτό που δεν είχε στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Ξεκινήσαμε με πλάνο να περιμένουμε τον Παναθηναϊκό, να κλείσουμε τους διαδρόμους και να ψάξουμε κάποια αντεπίθεση. Στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε και δε δεχτήκαμε κάποιο γκολ. Στο δεύτερο από μία αδράνεια ο αντίπαλος βρήκε το χώρο, μια μπαλιά και με την είσοδο του Μπεργκ είχε αυτό που δεν είχε στο πρώτο μέρος. Ήρθε και το δεύτερο γκολ και εκεί πιστεύω ότι τελείωσε το ματς».

Για το αν έφταιξε κάτι: «Μετά το παιχνίδι μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα. Πριν το παιχνίδι παίρνουμε ρίσκα μας. Αυτό άλλες φορές μας βγαίνει και άλλες όχι. Πιστεύω ότι ήταν σωστή η τακτική. Είχαμε κάποια θέματα συγκέντρωσης και αυτά μας στέρησαν κάποιο βαθμό».

Για τη φάση με τον Σίλντενφελντ: «Ήταν ένα σπρώξιμο και παραδέχτηκε και ο αντίπαλος παίκτης ότι ήταν πέναλτι».

Για το ότι ο Ατρόμητος έπαιξε φουλ άμυνα: «Πριν τα ματς διαβάζουμε τον αντίπαλό ματς, βλέπουμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε εμείς, ποιοι παίκτες είναι διαθέσιμοι και ακολουθούμε μία τακτική. Μπορούμε να πούμε ότι φταίξαμε εμείς για το αποτέλεσμα.

Στα αμυντικά καθήκοντα ήμασταν πάρα πολύ καλοί, αλλά όλη η ομάδα ήταν πολύ καλή. Όταν παίρναμε την μπάλα, οι δύο πρώτες πάσες δεν ήταν σωστές και αυτό δε βοήθησε να βγούμε στην αντεπίθεση, αλλά μας ανάγκασε να κάνουμε ξανά άμυνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα