Μπεργκ: «Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο»

Μπεργκ: «Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο»

Μπεργκ: «Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν ακούει τα περί φαβορί για την πρώτη θέση και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός συνεχίζει στον δρόμο που έχει πορευτεί.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου ήταν ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός φορ σκόραρε δις και τόνισε πως οι «πράσινοι» δικαιούνταν τους τρεις βαθμούς και ότι συνεχίζουν στον δρόμο που έχουν πορευτεί έως τώρα.

«Η ομάδα έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, συνεχίσαμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος έπαιξε μόνο άμυνα, αλλά δικαιούμασταν τη νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος που την πήραμε. Δε μας ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος περί φαβορί για την πρώτη θέση.

Εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Ξέρουμε ότι χρειάζεται πολλή ενέργεια για να τα καταφέρουμε, αλλά συνεχίζουμε στον δρόμο που έχουμε πορευτεί», ανέφερε ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα