Το... ελληνικό ταξίδι για τον Μουρίνιο!

Το... ελληνικό ταξίδι για τον Μουρίνιο!

Gazzetta team
Το... ελληνικό ταξίδι για τον Μουρίνιο!

bet365

Ο «δικός μας» Βασίλης Σκουντής αποκάλυψε στο Goal το ταξίδι του γενικού διευθυντή των επιχειρήσεων του Αμπράμοβιτς στην Κρήτη για το δώρο τίτλου στον Ζοσέ Μουρίνιο!

Η Τσέλσι είχε σφραγίσει τον τίτλο της Premier League εδώ και κάποιες αγωνιστικές και μετά το ματς με την Σάντερλαντ, σήκωσε και με τη... βούλα την Κούπα! Την ίδια στιγμή, ο άνθρωπος του Ρομάν Αμπράμοβιτς, φρόντιζε για το πανάκριβο δώρο στον Ζοσέ Μουρίνιο!

Όπως αποκαλύπτει στο Goal ο blogger του gazzetta Βασίλης Σκουντής, ο ενικός διευθυντής των επιχειρήσεων του Αμπράμοβιτς παραθερίζει αυτές τις μέρες στη μαγευτική Ελούντα και έλαβε την εντολή του αφεντικού του να βρει και να αγοράσει όσο- όσο ένα ξεχωριστό δώρο για τον Πορτογάλο προπονητή!

Η επιλογή του είχε και... ποδοσφαιρικές προεκτάσεις! Κι αυτό γιατί πήγε συστημένος στο πασίγνωστο κοσμηματοπωλείο του πρώην προέδρου της ομάδας του Αγίου Νικολάου και νυν προέδρου της ΕΠΣ Λασιθίου Λάμπρου Μάρη! Το συμβολικό δώρο, αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ, το οποίο λίαν συντόμως θα κοσμεί τον λαιμό και την μπιζουτιέρα του "Special One" είναι ένας σταυρός που απολήγει σε σπαθί και συνοδεύεται από πλάκες χρυσού!

Στην εσωτερική πλευρά του σταυρού και πάντοτε με την εντολή του Αμπράμοβιτς χαράχτηκε μια ειδική αφιέρωση του ιδιοκτήτη της Τσέλσι για να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον Πορτογάλο προπονητή για την κατάκτηση του τίτλου.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα