Στην Γερμανία η Κ-16 του Ολυμπιακού

Στην Γερμανία η Κ-16 του Ολυμπιακού

Στην Γερμανία η Κ-16 του Ολυμπιακού

bet365

Η Κ-16 του Ολυμπιακού θα μετάσχει στο τουρνουά 'HelpPhone Cup' που διοργανώνει η Tannenhof στο Ντίσελντορφ στις 24 και 25 Μαϊου.

Για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου η ομάδα Κ-16 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, προκειμένου να λάβει μέρος στις 24 και 25 Μαϊου στο 'HeplPhone Cup' που διοργανώνει και φέτος η Tannenhof FC. Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη είναι στον ίδιο όμιλο με την Fortuna Dusseldorf, την KV Mechelen και την SV Straelen.

Οι αγώνες της είναι όλοι την Κυριακή 24/5 ενώ την επόμενη ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες κατάταξης. Ο Ολυμπιακός είναι στο Γ' γκρουπ ενώ τα άλλα δύο αποτελούνται από τις παρακάτω ομάδες: Α': Rapid Wien, Mainz 05, Bor. Monchengladbach, Sportfr. Gerresheim, B': Besiktas Instanbul, Hoffenheim, Schalke 04 και Tannenhof.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Γερμανία είναι οι: Σκαφίδας, Καράδαης, Παπαχρόνης, Παπαδογεωργάκης, Γιανναράκης, Abara, Φλέγκας, Μανωλάκης, Ορφανίδης, Τσιμπούκας, Ασημάκης, Γ. Αγγελόπουλος, Τουλκερίδης, Νικούλης, Κωστανάσιος, Καμπετσής, Βαλοτάσιος, Τσιπιρτίμης, Γκλεγκλές. Την ομάδα εκτός από τον προπονητή της Γιώργο Παπακωστούλη, συνοδεύουν ο Νίκος Κολοκυθάς και ο Νίκος Κώστας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα