Έμπολι - Σαμπντόρια 1-1

Έμπολι - Σαμπντόρια 1-1

bet365

Με γκολ του Σαμουέλ Ετό στις καθυστερήσεις, η Σαμπντόρια γλίτωσε το... έμφραγμα και την ήττα από την Έμπολι και με το τελικό 1-1 διατηρεί το πάνω χέρι για την 7η θέση και το Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς δεν περίμενε σε καμία περίπτωση την όρεξη που είχε και την εικόνα που παρουσίασε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο «Κάρλο Καστελάνι» η Έμπολι, που ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο αν και... αδιάφορη λόγω εξασφαλισμένης παρουσίας και την επόμενη σεζόν στην μεγάλη κατηγορία.

Είχε δοκάρι με τον Βεσίνο και προηγήθηκε στο 57' με τον Πουτσιαρέλι που πλάσαρε από πλάγια θέση για ν' ανοίξει το σκορ για την Έμπολι και να βάλει πολύ δύσκολα στη Σαμπντόρια!

Ευτυχώς γι' αυτήν, ο Σαμουέλ Ετό με γυριστό σουτ στις καθυστερήσεις ισοφάρισε στο τελικό 1-1 και βρίσκεται στο +3 από την Ίντερ στην 7η θέση της βαθμολογίας της Serie A, διατηρώντας το πάνω χέρι όσον αφορά τη συμμετοχή στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ.

Όλα αυτά, βέβαια, ακόμα στη θεωρία, αφού η Τζένοα έχει ασκήσει έφεση για την απόφαση της UEFA να την αποκλείσει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω του γηπέδου και με την ισχύουσα κατάσταση, δίνει ευρωπαϊκό «εισιτήριο» και το 7ο «σκαλί» της βαθμολογίας...

 

SERIE A Τελευταία Νέα