Η 2η αγωνιστική των Play offs της Super League

Gazzetta team
Η 2η αγωνιστική των Play offs της Super League

bet365

Mε την 2η αγωνιστική συνεχίζονται τα πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα, με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να είναι αυτή τη φορά γηπεδούχοι.

Με στόχο να κάνει το 2Χ2 στο ξεκίνημα των πλέι οφ υποδέχεται σήμερα τον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (20:30), ενώ ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης (18:15) στο πιο αμφίρροπο ματς του προγράμματος.

Μετά την πειστική τους εμφάνιση και ευρεία νίκη στην Τρίπολη (4-0). οι «πράσινοι» θα επιδώξουν να... ζευγαρώσουν της επιτυχίες τους απέναντι στους Περιστεριώυες, που προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ (1-1). Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κι έχει τον πρώτο λόγο για να φτάσει στο «τρίποντο».

Την ευκαιρία για την πρώτη νίκη στα πλέι οφ θα έχει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, που απογοήτευσε στην έδρα του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το ματς είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα, με τους Θεσσαλονικείς, πάντως, να έχουν τον πρώτο λόγο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα