Την Τετάρτη η άφιξη του Εσιέν!

Gazzetta team
Την Τετάρτη η άφιξη του Εσιέν!

bet365

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Μίκαελ Εσιέν φαίνεται πως είναι δρομολογημένη και ο Γκανέζος θα φτάσει πιθανότατα στην Αθήνα την Τετάρτη (27/5) για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Όπως αναφέρει το Goal, οι «πράσινοι» έχουν ουσιαστικά «κουμπώσει» τη συμφωνία με τον 32χρονο χαφ και ανταλλάζονται τα τελευταία e-mail μεταξύ των δύο πλευρών. Όπως φαίνεται, ο έμπειρος μέσος θα πατήσει ελληνικό έδαφος την Τετάρτη (27/5) για να περάσει από τις απαραίτητες -πλην εξονυχιστικές- ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με το Τριφύλλι.

Επίσης, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται στην πρωτεύουσα και ο εκπρόσωπος του Αφρικανού Φαμπιάν Πιβετό για να διευθετήσει όλες τις εκκρεμότητες, μαζί με τους Βόκολο και Φύσσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα