Ηρακλής: Στην Αθήνα για το «διπλό»

Gazzetta team
Ηρακλής: Στην Αθήνα για το «διπλό»

bet365

Η αποστολή του Ηρακλή αναχώρησε σήμερα (23/5) για την Αθήνα, όπου αύριο θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για την μεγάλη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Χωρίς προβλήματα τις τελευταίας στιγμής ταξίδεψαν οι Θεσσαλονικείς.

Με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας το πρωί του Σαββάτου (23/5) ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας του Ηρακλή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν και αύριο (24/5) όπου θα ολοκληρώσουν την προετοιμασίας τους. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να φύγουν από την Αθήνα με θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να κάνουν ένα μεγάλο βήμα για την άνοδο στην Λίγκα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα , με εξαίρεση τις δεδομένες απουσίες λόγο τραυματισμού των Περόνε και Στάμου.
Η αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ είναι η εξής: Χουάντερσον,Γιαννίκογλου , Ζιαμπάρης , Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς ,Μπαρτολίνι, Βαλεριάνος, Καρασαλίδης , Πουρτουλίδης, Ρομάνο,Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Λουκίνας, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Τσιλιγκίρης , Ρουγκάλας, Πασάς , Κάσσος και Αγγελούδης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα