Παπαθανασάκης: «Θα μείνω μέχρι την άνοδο της ομάδας»

Παπαθανασάκης: «Θα μείνω μέχρι την άνοδο της ομάδας»

Gazzetta team
Παπαθανασάκης: «Θα μείνω μέχρι την άνοδο της ομάδας»

bet365

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης δεν πρόκειται να φύγει από την Ελλάδα για τον Καναδά αν δεν εξασφαλίσει η ομάδα και μαθηματικά την άνοδο της στην Λίγκα. Ο πρόεδρος του Ηρακλή που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ.

Από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα παρακολουθήσει ο διοικητικός ηγέτης του Ηρακλή Σπύρος Παπαθανασάκης την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ με δηλώσεις του αρχικά μίλησε για το ματς με την ΑΕΚ λέγοντας τα εξής: «Θα γίνει ένας πολύ ωραίος αγώνας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε μια δυνατή ομάδα και σε κάθε αγώνα θέλουμε όσο γίνεται περισσότερα».

Για το πότε θα επιστρέψει στον Καναδά είπε τα εξής: «Δεν θα γυρίσω στον Καναδά μέχρι η ομάδα να καταφέρει να πετύχει και μαθηματικά τον στόχο της. Χρειαζόμαστε άλλους τέσσερεις βαθμούς με τα υπάρχοντα δεδομένα και θα προσπαθήσουμε να τους συγκεντρώσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα. Έχουμε κάνει μια τεράστια προσπάθεια και θέλουμε να την ολοκληρώσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα και πετυχημένα. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και στους παίκτες μας».

Για το περιβόητο κασκόλ του: «Δεν το αλλάζω με τίποτα! Από την στιγμή που το πήρα στα χέρια μου, το έχω συνέχεια μαζί μου στους αγώνες του Ηρακλή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα