Καρέλης: «Δεν πετάει το μυαλό μου»

Καρέλης: «Δεν πετάει το μυαλό μου»

Gazzetta team
Καρέλης: «Δεν πετάει το μυαλό μου»

bet365

Ο Νίκος Καρέλης απέδωσε την... τρελή σεζόν που κάνει στην ομαδική δουλειά και ξεκαθάρισε πως δεν επηρεάζεται από τα σενάρια για μια πιθανή μεταγραφή στο εξωτερικό.

Ο πρώτς σκόρερ του «τριφυλλιού» μίλησε στην NOVA τόσο για τον ίδιο όσο και για το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ:

«Η σεζόν έχει βγει για μένα έτσι μέσα από τη σκληρή δουλειά, την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα και τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Δεν είμαι όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Είμαι πιο χαμηλών τόνων, δεν αφήνω το μυαλό μου να πετάξει. Προσπαθώ να δουλεύω και να βοηθάω την ομάδα όσο καλύτερα μπορώ».
Για τα πλέι οφ: «Η νίκη ήρθε από τη σκληρή δουλειά που δείξαμε όλοι στο γήπεδο απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα και έδρα και τα καταφέραμε με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Τώρα είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε τον Ατρόμητο για να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη απόσταση από τους αντιπάλους μας. Είναι δύσκολο γιατί όλες οι ομάδες είναι καλές και πρέπει να δώσουμε ό,τι μπορούμε για να βγούμε πρώτοι. Πρέπει να τελειώσουμε από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι. Μετά δεν θα έχει καλή ψυχολογία ο Ατρόμητος και αφού παίζουμε εντός έδρας θα είναι πλεονέκτημα για μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα