Η ΚΠΡ ζητάει χρήματα για Στέρλινγκ!

Gazzetta team
Η ΚΠΡ ζητάει χρήματα για Στέρλινγκ!

bet365

Η ΚΠΡ φέρεται έτοιμη να απαιτήσει το 20% των χρημάτων που θα λάβει η Λίβερπουλ αν προχωρήσει στην πώληση του Ραχίμ Στέρλινγκ!

Το σίριαλ ανάμεσα στους Ρεντς και στον Ραχίμ Στέρλινγκ συνεχίζεται, με το σύλλογο να τονίζει πως δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει και τον ατζέντη του να διαρρέι ότι ο νεαρός διεθνής θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Όπως αναφέρει η Telegraph, για να πει Λίβερπουλ να πει το «ναι» θα πρέπει να δεχθεί πρόταση τουλάχιστον 10 εκατομμυρίων και στην περίπτωση αυτή, η ΚΠΡ θα απαιτήσει το 20%, καθώς έτσι είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στα δύο κλαμπ όταν ο παίκτης μετακόμισε από το Λόφτους Ρόουντ στο Άνφιλντ το 2010.

Φυσικά, το ποσό θα μεγαλώνει σε αντιστοιχία με την πρόταση, οπότε αν ο ποδοσφαιριστής αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, η ομάδα του Λονδίνου θα διεκδικήσει ένα διόλου ευκαταοφρόνητο ποσό από το πουθενά, καθώς πριν από λίγο καιρό κανείς δεν περίμενε ότι η σχέση Στέρλινγκ-Λίβερπουλ θα φτάσει σε αυτό το σημείο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα