Το νέο αστέρι της Ουρουγουάης με τατουάζ του Ρεκόμπα!

Το νέο αστέρι της Ουρουγουάης με τατουάζ του Ρεκόμπα!

bet365

Ο διεθνής Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός της Νασιονάλ, Γκαστόν Περέιρο απέδειξε εμπράκτως την λατρεία του για τον Αλβάρο Ρεκόμπα «χτυπώντας» ένα τατού με την μορφή του 39χρονου άσου.

Ο Γκαστόν Περέιρα αν και μόλις 19 ετών έχει ήδη εκπληρώσει μερικά από τα όνειρα του. Κατέκτησε το πρωτάθλημα Ουρουγουάης με την φανέλα της αγαπημένης του Νασιονάλ παίζοντας στο πλευρό του ινδάλματος του Αλβάρο Ρεκόμπα.

Ο Περέιρα, ο οποίος ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Εθνική Ουρουγουάης U-20 στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διοργανένεται στη Νέα Ζηλανδία, αναφέρθηκε στον πρώην άσο του Πανιωνίου αλλά και το τατουάζ με την μορφή του που «χτύπησε» στο δεξί του χέρι!

«Δεν περίμενα πως θα ξεκινούσα τα τατού μου με την μορφή Ρεκόμπα. Όταν του το έδειξα μου είπε πως είμαι τρελός. Του άρεσε πάντως και αστειεύθηκε λέγοντας πως έδειχνε πιο ωραίος από ότι ήταν.

Τον παρακολουθούσα από την τηλεόραση όταν ήμουν παιδί. Ήταν ένα όνειρο για μένα να με προωθήσουν στην πρώτη ομάδα και να φτάσω στο σημείο να μοιραζόμαστε τα αποδυτήρια», τόνισε ο Περέιρο για να προσθέσει:

«Έχουμε μία πολύ καλή σχέση και προσπαθώ να μαθαίνω τα πάντα από εκείνον. Πολλές φορές μένουμε στο προπονητικό κέντρο και προπονούμαστε στα φάουλ. Μου μιλάει για την τεχνική του και προσπαθώ να τον αντιγράψω».

Ο άσος της Νασιονάλ Μοντεβιδέο ονειρεύεται να αγωνιστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ελπίζω να τα καταφέρω μία μέρα να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εάν μπορέσω να αγωνιστώ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα πρόκειται για το απόλυτο όνειρο».

 

Τελευταία Νέα