Κλάους: «Σημαντικό να μη χάνεις εκτός έδρας...»

Κλάους: «Σημαντικό να μη χάνεις εκτός έδρας...»

Gazzetta team
Κλάους: «Σημαντικό να μη χάνεις εκτός έδρας...»

bet365

Μικρό μεν, θετικό δε ήταν για τον ΠΑΟΚ το γεγονός πως πήρε έστω και τον ένα βαθμό στο Περιστέρι, σύμφωνα με τον Κλάους Αθανασιάδη, που ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου στο Κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Έλληνας επιθετικός του «δικεφάλου του βορρά», μιλώντας στην κάμερα της Nova, υποστήριξε ότι: «Το θέμα είναι να μη χάνεις βαθμούς, είτε παίζεις εκτός είτε εντός. Όταν παίζεις εκτός έδρας, το σημαντικό είναι να μη χάνεις. Αυτό κάναμε κι εμείς και τώρα πιστεύω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας».

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Αστέρα Τρίπολης, για τον οποίο Αθανασιάδης είπε: «Ο Αστέρας είναι πολυ καλή ομάδα και το έχει αποδείξει. Εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε με τον προπονητή μας και να είμαστε έτοιμοι».

Για τα στοιχεία που θα οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ στη νίκη, σχολίασε: «Αυτό που θέλουμε είναι να είναι ο κόσμος δίπλα μας κι εμείς μέσα από τη δουλειά και την εμφάνιση να είμαστε νικητές. Χρειάζεται πάθος και αυτοσυγκέντρωση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα