«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για Ατσού»

«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για Ατσού»

bet365

Ιστοσελίδα από την Γκάνα αναφέρει πως τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός κινούνται για την απόκτηση του Κρίστιαν Ατσού!

Ο 23χρονος άσος αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Έβερτον, ωστόσο ο τεχνικός των «ζαχαρωτών», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ προανήγγειλε την επιστροφή του στην Τσέλσι όπου και ανήκει.

Η ιστοσελίδα spyghana.com ξαναφέρνει στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ενώ βάζει στο παιχνίδι και τον Παναθηναϊκό!

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει αποφασίσει να παραχωρήσει εκ νέου δανεικό τον Ατσού με συλλόγους από Ολλανδία και Γερμανία να έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Παράλληλα γίνεται αναφορά στον Ολυμπιακό και τον Βίτορ Περέιρα, ενώ οι Γκανέζοι βάζουν στο παιχνίδι και τον Παναθηναϊκό σημειώνοντας πως έχει μπει δυναμικά για την διεκδίκηση του πρώην παίκτη της Πόρτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα