Απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του ο Ροναλντίνιο

Απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του ο Ροναλντίνιο

bet365

Στην ένταση της στιγμής και την αγάπη του για να παίζει ποδόσφαιρο δικαιολόγησε την κάκιστη συμπεριφορά του στο πρόσφατο παιχνίδι της Κερετάρο με την Πατσούκα, ο Ροναλντίνιο.

Ο Βραζιλιάνος άσος, αντικαταστάθηκε πριν καν την ανάπαυλα του πρώτου ημιτελικού με την Πατσούκα, την περασμένη Πέμπτη στην ήττα (2-0) της ομάδας του.

Η απόφαση του προπονητή του, προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του, με αποτέλεσμα ο «Ρόνι» να κατευθυνθεί κατευθείαν στα αποδυτήρια και εν συνεχεία ν' αποχωρήσει από το γήπεδο, δίχως να βρεθεί στον πάγκο για το δεύτερο μέρος, ως όφειλε.

Αναγνωρίζοντας το λάθος του, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook, όπου και έγραψε:

«Παραδέχομαι ότι οφείλω να ζητήσω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου. Πάνω στην ένταση της στιγμής και την αγάπη που έχω για το ποδόσφαιρο, εκνευρίστηκα και δεν αντέδρασα σωστά. Το μοναδικό που με ενδιαφέρει είναι να παίζω και να κερδίζω. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί την Κυριακή να περάσουμε στον τελικό. Θέλω να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί και με τη βοήθεια των οπαδών μας να τα καταφέρουμε. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας».

 

Τελευταία Νέα