Ευπρόσδεκτος (;) από τον Κασίγιας ο Ντε Χέα (vid)

Ευπρόσδεκτος (;) από τον Κασίγιας ο Ντε Χέα (vid)

bet365

Μπορεί να απάντησε ειλικρινά. Μπορεί, πάλι, να το έκανε απλά για να... ξεμπερδεύει και να μη φανεί αγενής. Όπως και να 'χει, ο Ικέρ Κασίγιας δήλωσε on camera ότι θα υποδεχόταν τον Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο έμπειρος πορτιέρο των «μερένχες», δίχως ακόμα να γνωρίζει αν είναι σωστό να παραμείνει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και μετά το καλοκαίρι, άσχετα από το συμβόλαιο που τον δεσμεύει μέχρι το 2017, εντοπίστηκε από την κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Jugones» της ισπανικής τηλεόρασης έξω από το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, όταν σταμάτησε για να υπογράψει ορισμένα αυτόγραφα.

Η ερώτηση του δημοσιογράφου άμεση και η απάντηση του Κασίγιας ακόμα πιο... έτοιμη. «Ικέρ θα ήθελες να δεις τον Ντε Χέα στην ομάδα;» φώναξε στον Ισπανό τερματοφύλακα ο εκπρόσωπος της τηλεοπτικής εκπομπής για να πάρει την απάντηση: «Ναι φυσικά...».

Το στιγμιότυπο στο 11:32

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα