Θετικός για ΠΑΟΚ ο Κλέιτον

Gazzetta team
Θετικός για ΠΑΟΚ ο Κλέιτον

bet365

Με καλό μάτι βλέπει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ ο Σίλβα Κλέιτον, που δεν αποκλείεται να δώσει το Σάββατο το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ξάνθης.

Ο Βραζιλιάνος χαφ, θα κλείσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μία εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα των Ακριτών, στην οποία μετρά 12 γκολ και 8 ασίστ, όντας εκ των πρωταγωνιστών της πορείας της μέχρι το ΟΑΚΑ. Ωστόσο, το συγκεκριμένο ματς, δεν είναι καθόλου απίθανο να είναι το τελευταίο του με την ομάδα της Ξάνθης.

Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει η Live Sport, ο Κλέιτον δέχθηκε διερευνητική κρούση από τον ΠΑΟΚ και εμφανίστηκε ιδιαίτερα θετικός για να μετακομίσει στην Τούμπα. Περισσότερες εξελίξεις γύρω από το θέμα αναμένεται να τρέξουν φυσιολογικά μετά την απόκτηση τεχνικού διευθυντή από τους Θεσσαλονικείς και εφόσον ο Λατινοαμερικανός παραμένει διαθέσιμος, αφού σίγουρα αρκετές ομάδες καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα