Μια ανάσα από Εσιέν o Παναθηναϊκός!

Μια ανάσα από Εσιέν o Παναθηναϊκός!

Gazzetta team
Μια ανάσα από Εσιέν o Παναθηναϊκός!

bet365

Μια ανάσα από τη συμφωνία με τον Μίκαελ Εσιέν και την ολοκλήρωση μιας μεγάλης μεταγραφής φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Πολύ κοντά στον Μίκαελ Εσιέν φαίνεται πως βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Goal, οι «πράσινοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της σπουδαίας μεταγραφής του Γκανέζου, ο οποίος φέρεται να έριξε τις απαιτήσεις του και αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας να πραγματοποιηθεί το τελικό ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών, που θα επισημοποιήσει το μεγάλο deal για το «τριφύλλι».

Τα ιταλικά ΜΜΕ, επιβεβαιώνουν την είδηση, με το Sky Italia να κάνει λόγο για διετές συμβόλαιο με απολαβές 1,1 εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο, που θα φτάσουν το 1,5 με τα σχετικά μπόνους. Σημειώνεται ακόμη ότι «ο Εσιέν εμφανίζεται να δελεάζεται από την προσφορά, αλλά παίρνει το χρόνο του για να την αξιολογήσει με την οικογένειά του. Ο εκπρόσωπός του θα βρεθεί στην Αθήνα στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας για να δει αν μπορεί να κλείσει τη συμφωνία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα