Τελειώνει ο Αντσελότι, βλέπει Μιλάνο

Gazzetta team
Τελειώνει ο Αντσελότι, βλέπει Μιλάνο

bet365

Δρομολογημένη φαίνεται πως είναι η μοίρα του Αντσελότι στη Μαδρίτη, με τον ίδιο να αναμένει τα όσα θα του παρουσιάσει η Μίλαν, προκειμένου να πειστεί για τη μεγάλη επιστροφή.

Μόνο μία απρόσμενη ανατροπή θα μπορούσε να αλλάξει το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι, που όπως όλα δείχνουν βρίσκεται μακριά από τη Μαδρίτη. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι το μέλλον του «εξαρτάται από τη Ρεάλ», ωστόσο πιθανότατα και ο ίδιος γνωρίζει ότι η απόφαση για την απομάκρυνσή του είναι ειλημμένη.

Το τυπικό της υπόθεσης, διευθέτησε πιθανότατα ο εκπρόσωπός του Ερνέστο Μπροντσέτι, στη συνάντηση που είχε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ αργά το βράδυ της Παρασκευής, όπου ο πρόεδρος των «μερένγκες» φέρεται να του ξεκαθάρισε ότι έχει ληφθεί η απόφαση για λύση της συνεργασίας με τον πελάτη του. Ο Πέρεθ αναμένεται να συναντηθεί πλέον το Σάββατο με το ΔΣ της Ρεάλ για να τους ανακοινώσει την απόφαση και ο Καρλέτο θα αναζητά πλέον το νέο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο πιθανότερος είναι η Μίλαν, με τη σύζυγο του έμπειρου τεχνικού να επιθυμεί επίσης την επιστροφή της στο Μιλάνο, όπου θα βρίσκεται πιο κοντά στην κόρη τους που αναμένεται να αποκτήσει και δεύτερο παιδί. Ωστόσο, καθοριστικό ρόλο θα παίξει και το πρότζεκτ που θα παρουσιαστεί στον Αντσελότι από τη Μίλαν, κάτι που άλλωστε διατηρεί σε επιφυλακή τον ίδιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα