Αναστασίου: «Το μυαλό μας στον Ατρόμητο»

Αναστασίου: «Το μυαλό μας στον Ατρόμητο»

Gazzetta team
Αναστασίου: «Το μυαλό μας στον Ατρόμητο»

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους ποδοσφαιριστές του την Παρασκευή και τους ζήτησε να αφήσουν πίσω τη νίκη επί του Αστέρα και να επικεντρωθούν στο ματς με τον Ατρόμητο.

Να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό οι ποδοσφαιριστές του θέλει ο Γιάννης Αναστασίου, κάτι που φρόντισε να τους τονίσει στη προπόνηση της Παρασκευής. Ο Έλληνας τεχνικός, ζήτησε από τους παίκτες του να αφήσουν πίσω τους το 4-0 με τον Αστέρα και να επικεντρωθούν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο όπου επίσης θέλει να τους δει να παίρνουν μία νίκη ανάλογης με αυτή στην Τρίπολη.

«Ξεχάστε το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και συγκεντρωθείτε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Το μυαλό μας μόνο εκεί προκειμένου να κερδίσουμε και να έχει αξία και η νίκη μας στην Τρίπολη», είπε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Αναστασίου στους ποδοσφαιριστές του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα