Καρυπίδης αντί Παπάζογλου στα στόπερ (pic)

Νίκος Τσιώκος
Καρυπίδης αντί Παπάζογλου στα στόπερ (pic)

bet365

Ο Καρυπίδης φαίνεται πως θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Παπάζογλου και παρτενέρ του Γούτα στα στόπερ της Ξάνθης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Τάσος Παπάζογλου αποτελεί τον μεγάλο... πονοκέφαλο του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (23/5 20:30). Ο 26χρονος ήταν αναντικατάστατος στα στόπερ δίπλα στον Δημήτρη Γούτα. Όμως, ο τραυματισμός του τις τελευταίες ημέρες ανάγκασε τον Ρουμάνο τεχνικό να επιλέξει για το κέντρο της άμυνας έναν εκ των Χρήστου Καρυπίδη και Χρήστου Λισγάρα.

Έτσι, ο Λουτσέσκου κατέληξε, όπως όλα δείχνουν, στον πρώτο για παρτενέρ του Γούτα, αφού δούλεψε τις δύο εναλλακτικές λύσεις στις τελευταίες προπονήσεις. Από εκεί και πέρα, κατά πάσα πιθανότητα δε θα υπάρξει κάποια άλλη αλλαγή στην αρχική ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα, ο Κυριακίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μπέρτος δεξιά στην άμυνα, ο Γουάλας αριστερά και οι Καρυπίδης, Γούτας θα αποτελούν, όπως προαναφέραμε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αμυντικά χαφ οι Βασιλακάκης, Ομπόντο, ενώ μία θέση εκεί διεκδικεί και ο Παπαστεριανός. Μπροστά τους δεξιά ο Σολτάνι, αριστερά ο Λουσέρο και στον άξονα ο Κλέιτον. Στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Καπετάνος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα