Χρούτκα: «Στόχος του Μέγιερι ένα συμβόλαιο στην Ισπανία»

Χρούτκα: «Στόχος του Μέγιερι ένα συμβόλαιο στην Ισπανία»

Χρούτκα: «Στόχος του Μέγιερι ένα συμβόλαιο στην Ισπανία»

bet365

O εκπρόσωπος του Μπάλας Μέγιερι έριξε και αυτός τους τίτλους τέλους για τον Ούγγρο και τον Ολυμπιακό, αποκαλύπτοντας πως γίνεται προσπάθεια για να βρει ομάδα στην Ισπανία!

Ο Γιάνος Χρούτκα μίλησε στον Τύπο της Ουγγαρίας για τις εξελίξεις με τον Μέγιερι. Ειδικότερα είπε για:

Τον Ολυμπιακό: Είναι γεγονός πως ο Μπάλας δεν συνεχίζει. Έχει ένα συμβόλαιο που λήγει τον Ιούνιο και που δεν θα ανανεωθεί. Κοιτάμε για την επόμενη ομάδα. Η χρονιά δεν τελείωσε. Έχουμε ακόμα τον τελικό Κυπέλλου με Ξάνθη όμως ανεξάρτητα με τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει δεν δεχθήκαμε ποτέ τελική πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου. Επεξεργαζόμαστε ήδη την επόμενη μέρα του Μπάλας. Το πιο ιδανικό είναι να έχουμε βρει σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο. Ο στόχος είναι μία ομάδα σε ένα καλό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο βασικός στόχος μας είναι ένα καλό συμβόλαιο στην Ισπανία.

Το εάν θα μπορούσε να μείνει Ελλάδα: Όχι. Δεν γίνεται. Ξαναλέω πως ποτέ δεν είχαμε επαφή ή προσέγγιση από την ΑΕΚ. Ελπίζουμε ο Ολυμπιακός να σηκώσει φέτος και το Κύπελλο και όλα να του πάνε καλά.

Το τι θέλει ο Μέγιερι: Εάν μιλούσαμε για μία λίστα με ευχές στην κορυφή ο Μπάλας έχει την Ισπανία. Με τα προσόντα που έχει βέβαια και τις ικανότητες μπορεί να σταθεί σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Στην Αγγλία, την Γερμανία, την Ιταλία ή την Ολλανδία. Θα ακούσουμε προσεκτικά την κάθε προσφορά, θα μιλήσουμε με σεβασμό και προσήλωση με τους ενδιαφερόμενους συλλόγους και μετά θα κοιτάξουμε τις ευκαιρίες μας και τις προοπτικές μας.

* Το κείμενο κλείνει με την σημείωση πως ο επόμενος σταθμός του Μέγιερι θα είναι σε Ισπανία ή Αγγλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα