«Ξεκάθαρος και συνεπής ο ρόλος της ΕΠΟ»

Gazzetta team
«Ξεκάθαρος και συνεπής ο ρόλος της ΕΠΟ»

bet365

Η ΕΠΟ με αφορμή δημοσίευμα του Gazzetta.gr για τον ρόλο της πήρε θέση με σχετική της ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα η Ομοσπονδία αναφέρει: «Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας σχετικά με δημοσίευμα του Gazzetta.gr υπό τον τίτλο «Ο ύποπτος ρόλος της ΕΠΟ», σας ενημερώνουμε ότι: o ρόλος της ΕΠΟ κατά τηn διάρκεια της διαβούλευσης του Nομοσχεδίου για την καταπολέμηση της βίας, καθώς και μετά την ψήφισή του από την Βουλή των Ελλήνων, ήταν ξεκάθαρος και συνεπής. Όποτε συνέτρεχε σοβαρός λόγος, άμεσα δημοσιοποιήθηκαν οι θέσεις της Ομοσπονδίας, όπως επίσης η επίσημη αλληλογραφία με τις διεθνείς Συνομοσπονδίες, με σκοπό την ενημέρωση της κοινής γνώμης και όχι τη δημιουργία εντυπώσεων ή την πυροδότηση του κλίματος.

Το ίδιο συνέβη και σήμερα, οπότε παρελήφθη η επιστολή που συνυπογράφουν οι Γενικοί Γραμματείς της FIFA και της UEFA, η οποία απεστάλη στην Ομοσπονδία ακριβώς στις 12:11 (ώρα Ελλάδας). Η συγκεκριμένη επιστολή μεταφράστηκε και επικοινωνήθηκε αμέσως σε όλα τα ΜΜΕ και παρ' όλα αυτά με έκπληξη διαβάσαμε ότι: «Το πόσο σκοτεινός είναι ο ρόλος της ΕΠΟ φαίνεται και από μία μικρή λεπτομέρεια που όμως καταδεικνύει πολλά για τους στόχους και τις προθέσεις της. Η επιστολή FIFA και UEFA έχει ημερομηνία 20 Μαΐου, ωστόσο στον Τύπο μοιράστηκε, δύο ημέρες αργότερα, δηλαδή σήμερα Παρασκευή».

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη επιστολή απευθύνεται προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και κοινοποιείται στην ΕΠΟ και είναι σαφές ότι ούτε ο κ. Κοντονής ούτε η ΕΠΟ (που μόνο σε αυτήν αποδίδεται σκοτεινός ρόλος) είχαν κάποιον ύποπτο και σκοτεινό ρόλο στο χρόνο δημοσιοποίησής της. Λυπούμαστε που καλούμαστε να αποδείξουμε για ακόμα μία φορά ότι δεν είμαστε ελέφαντες, αλλά η απόδειξη υπάρχει στο συνημμένο έγγραφο, στο οποίο φαίνονται η ακριβής ημερομηνία και ώρα αποστολής του από την FIFA (ώρα Ελβετίας).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα