Όλη η πόλη της Ξάνθης ζει για τον τελικό του Κυπέλλου (vid)

Νίκος Τσιώκος
Όλη η πόλη της Ξάνθης ζει για τον τελικό του Κυπέλλου (vid)

bet365

Ολόκληρη η πόλη της Ξάνθης ζει σε ρυθμούς τελικού του Κυπέλλου, τον οποίο οι ακρίτες φίλαθλοι περιμένουν με αγωνία, καθώς πρόκειται για την πιο μεγάλη στιγμή στην ιστορία της Σκόντα.

Η μεγαλύτερη ημέρα στην ιστορία της είναι η αυριανή για την Ξάνθη. Η Σκόντα θα δώσει το παρών για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Σάββατο (23/5) στο Ολυμπιακό Στάδιο. Έτσι, όλη η ακριτική πόλη θα είναι στο... πόδι, καθώς οι φίλαθλοι του συλλόγου περιμένουν με αγωνία το εν λόγω παιχνίδι. Εξ' αυτών 5500 θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο ΟΑΚΑ, αφού τόσα είναι τα εισιτήρια που πήρε η Ξάνθη.

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει... πυρετωδώς την τελευταία εβδομάδα, με τα... μαγικά χαρτάκια να τίθενται σε διάθεση από την προηγούμενη Παρασκευή (15/5), ενώ ναυλώθηκαν και πούλμαν για τη μετάβαση του κόσμου στην Αθήνα. Μάλιστα, υπάρχει πληρότητα στις θέσεις αυτών, όπως ανακοίνωσε η Σκόντα την Πέμπτη (21/5), ενώ το σλόγκαν «1436 χλμ... για την πάρτη σου» δείχνει τη λατρεία των ακριτών φαν για την αγαπημένη τους ομάδα.

Για τους υπόλοιπους, που δεν έχουν τη δυνατότητα να έρθουν στην πρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν από κοντά τον πρώτο τελικό της ομάδας τους, δεν αποκλείεται να στηθεί γιγαντοοθόνη σε κεντρικό σημείο της πόλης της Ξάνθης για να μαζευτούν εκεί όλοι μαζί και να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα γηπέδου.

Όσον αφορά την προετοιμασία των ακριτών σε αγωνιστικό επίπεδο, αυτή ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (22/5), την οποία παρακολούθησε και ο Χρήστος Πανόπουλος, με τον Λουτσέσκου να μην έχει στη διάθεσή του τον Παπάζογλου, που τραυματίστηκε τις προηγούμενες ημέρες, και τους γνωστούς τραυματίες Ζαρόπουλο, Τριάδη. Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έχει καλό προαίσθημα ενόψει του σημαντικού αυτού αγώνα, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα