Εκτίει με ΠΑΟΚ ο Γιαννιώτας

Νίκος Τσιώκος
Εκτίει με ΠΑΟΚ ο Γιαννιώτας

bet365

Στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα εκτίσει την ποινή του ο Γιαννιώτας, που συμπλήρωσε κάρτες. Εκτός και οι Τορμένα, Κιτόκο για τον Αστέρα.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ συνέχισε σήμερα ο Αστέρας. Οι Αρκάδες δούλεψαν στην κατοχή και σε ασκήσεις στην άμυνα και στην επίθεση, με τους Τορμένα, Κιτόκο να προπονούνται ατομικά.

Οι δύο προαναφερθέντες είναι εκτός για το ματς της Κυριακής (24/5), όπως και ο Γιαννιώτας, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Τρίπολης θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το Σάββατο (23/5) και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα μεταβεί οδικώς στην Αθήνα και από την πρωτεύουσα αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα