Μπεργκ: «Μεγάλη νίκη, πρέπει να βγούμε πρώτοι»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Μεγάλη νίκη, πρέπει να βγούμε πρώτοι»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ υπογράμμισε πως δεν περίμενε τόσο εύκολη νίκη με Αστέρα αλλά στάθηκε στην σπουδαιότητά της και την ανάγκη της κατάκτησης της 1ης θέσης στα πλέι οφ.

Ο Μπεργκ είπε για:

Την εμφάνιση και τη νίκη με Αστέρα: Ναι ήταν πολύ σημαντικό να έχουμε μια καλή αρχή. Επίσης ήταν καλό που κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και πετύχαμε τέσσερα γκολ. Ήταν μια πολύ καλή ομαδική εμφάνιση για εμάς.

Το εάν περίμενε νίκη με τέτοιο σκορ: Όχι, αλήθεια όχι. Παίζαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα και πάντα είναι δύσκολο να παίζεις εδώ. Πιστεύω ότι σήμερα κάναμε τα πάντα καλά. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν όπως στην Λεωφόρο είχαμε το 2-0 αλλά δεν ήταν σίγουρο ότι θα κερδίσουμε. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού όμως και πετύχαμε μια μεγάλη νίκη.

Το πόσο ξέρει ο Παναθηναϊκός τον Αστέρα: Όχι γιατί και αυτοί μας έχουν μάθει. Όπως είπα είναι καλή ομάδα. Θεωρώ ότι βρεθήκαμε σε πολύ καλή μέρα σήμερα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Το ότι σκόραρε: Ναι ήταν όμορφα. Δεν το περίμενα να παίξω, μίλησα με τον προπονητή και είπαμε να αγωνιστώ 10 - 15 λεπτά. Φυσικά και νοιώθω όμορφα που σκόραρα και ήταν ωραία που επέστρεψα.

Το κατά πόσον ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για την πρωτιά στα πλέι οφ: Δεν ξέρω. Είναι δύσκολα να το πούμε από τώρα ποιος θα είναι το φαβορί. Αυτός είναι ο στόχος μας όμως και πρέπει να το καταφέρουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα