Σκέψεις για καταγγελία για... Βέροια από Λεβαδειακό

Gazzetta team
Σκέψεις για καταγγελία για... Βέροια από Λεβαδειακό

bet365

Οι Βοιωτοί εξετάζουν το ενδεχόμενο καταγγελίας στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για την Βέροια. Αποχωρεί αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το πως θα δώσει τις μετοχές ο Γιάννης Κομπότης.

Μετά την κατάθεση του Καλογέρη και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στον Λεβαδειακό υπάρχει... διχασμός για την επόμενη κίνηση. Υπάρχουν μέλη του Δ.Σ. που πιέζουν για αντίδραση μέσω καταγγελίας στον αρμόδιο εισαγγελέα. Μία καταγγελίας μέσω της οποίας θα ζητάει να ασκήσει άμεσα έφεση για την απαλλακτική απόφαση της Λίγκας για την Βέροια σε ότι αφορά στις κατηγορίες για το ματς με τον Ολυμπιακό. Οι Βοιωτοί πάντως δεν έχουν καταλήξει πάντω σε αυτό. Είναι ακόμα υπό σκέψη καθώς ακόμα και εάν πιέσουν τις καταστάσεις δεν είναι σαφές πως η ομάδα της Ημαθίας θα έχει ποινές (σ.σ. βαριές ή μη). Αυτός που σίγουρα έχει πάρει τις αποφάσεις του είναι ο Γιάννης Κομπότης. Ότι και εάν συμβεί θα αφήσει τον σύλλογο. Μένει να ξεκαθαρίσει ο ίδιος κάτω από ποιές συνθήκες θα δώσει τις μετοχές, καθώς δεν είναι ακόμα και τόσο βέβαιο πως θα τις δωρίσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα