Λοκομοτίβ Μόσχας - Κούμπαν Κρασνοντάρ 3-1

Gazzetta team
Λοκομοτίβ Μόσχας - Κούμπαν Κρασνοντάρ 3-1

bet365

Ο τελικός πήγε στην παράταση, όπου η Λοκομοτίβ ολοκλήρωσε την ανατροπή, επιβλήθηκε 3-1 της Κούμπαν και κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο μετά το 2007.

Η Λοκομοτίβ επέστρεψε στους τίτλους! Οι Μοσχοβίτες επιβλήθηκαν με 3-1 στην παράταση στην Κούμπαν και κατέκτησαν το Κύπελλο, το πρώτο τρόπαιο μετά από 8 χρόνια, στον τελικό που διεξήχθη στο Αστραχάν. Οι παίκτες του Κούτσουκ μπήκαν καλύτερα στο ματς, έχασαν την πρώτη σημαντική ευκαιρία με τον Αλμέιδα και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 28'.

Ένα γέμισμα από αριστερά, ένα απίστευτο λάθος του Ντενίσοβ που δεν βρήκε την μπάλα και ο Ιγκνατίεβ από κοντά πλάσαρε εύστοχα από κοντά για το 0-1! Οι Μοσχοβίτες προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό, όμως απέτυχαν, έχοντας ανούσια κατοχή. Το 0-1 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, χωρίς να υπάρξουν άλλες κλασικές ευκαιρίες, πριν έρθει η ισοφάριση στην επανάληψη.

Εκεί, οι παίκτες του Τσερεβτσένκο είχαν την υπεροχή, ήταν πιο επιθετικοί και η κίνηση που άλλαξε τα δεδομένα ήρθε στο 64', όταν ο Νιάς πήρε τη θέση του Παβλιουτσένκο, που δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα. Η ατμομηχανή πήρε μπρος και τελικά η χρυσή αλλαγή πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης στο 73', όταν βγήκε στην πλάτη της άμυνας και έκανε το 1-1! Ο Σαμέντοβ έχασε τεράστια ευκαιρία στο 75', με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος και το παιχνίδι να πηγαίνει στην παράταση. Εκεί, οι Μοσχοβίτες παρέμειναν πιο επιθετικοί και στο 104' έκαναν την ανατροπή με κεφαλιά του Μπουσουφά, που φάνηκε να είναι σε θέση οφσάιντ. Το γκολ, πάντως, μέτρησε και στο 111' ο Μιραντσούκ με εκπληκτική ατομική προσπάθεια τελείωσε τα πάντα για το τελικό 1-3!

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα