Συνεχίζουν αήττητοι οι ερυθρόλευκοι Νέοι

Συνεχίζουν αήττητοι οι ερυθρόλευκοι Νέοι

bet365

Στο +15 η διαφορά από τον 2ο Ατρόμητο είναι η διαφορά του πρωταθλητή Νέων Ολυμπιακού που δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε συνεχίζουν δίχως ήττα μετά και το 1-1 με ΠΑΟΚ.

Σε εξ αναβολής ματς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K-20 που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στον Ρέντη ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πειραιά, που έχασε πολλές κλασσικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, αύξησε την διαφορά στην βαθμολογία από τον 2ο Ατρόμητο στο +15 μετά από 32 αγώνες. Οι ερυθρόλευκοι που είναι αήττητοι στην διοργάνωση έχουν στο πρόγραμμα τους άλλους δυο αγώνες με τον Πανιώνιο (εντός έδρας) και τη Βέροια (εκτός έδρας) και στόχος είναι να μην χάσουν έως το φινάλε.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 1-0 με ένα πολύ δυνατό σουτ του Γιώργου Μανθάτη στο 42' από το ύψος της μεγάλης περιοχής και είχε πολλές κλασσικές ευκαιρίες για γκολ με μεγαλύτερη το δοκάρι του Κώστα Μεγαρίτη. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1 στο 78' με τον Κούστα. Ο Ολυμπιακός στο 91' έχασε μοναδική ευκαιρία να κερδίσει καθώς ο Γιώργος Μανθάτης έστειλε από πολύ κοντά με σουτ την μπάλα άουτ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Ρεντζής, Τόλι (20’ λ. τρ. Μακροστέργιος), Σάλιακας, Μεγαρίτης, Σαλταμάρας (65’ Γαρεφαλάκης), Χαντζάρας, Παπουτζίδης (52’ λ. τρ. Ανδρούτσος), Μανθάτης, Καραχάλιος και Ιγνατίδης.
ΠΑΟΚ: Σουλεμεζόγλου, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Χατζηδίμπας, Βασαΐτης, Τσιαπάζης (73' Τουμανίδης), Τσολακίδης (65' Κούστα), Πατράλης (46' Κάκο), Συράκος, Δημητριάδης και Παναγιωτίδης.
* Ο Άντρι Τόλι που τραυματίστηκε στον αγώνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και προληπτικά θα παραμείνει εκτός. Θα υποβληθεί στις απαιτούμενες εξετάσεις το αργότερο έως το πρωί της Παρασκευής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα