ΠΑΟΚ: Αγωνία για Κλάους, Βίτορ

ΠΑΟΚ: Αγωνία για Κλάους, Βίτορ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Αγωνία για Κλάους, Βίτορ

bet365

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που είχαν ενοχλήσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας ενώ η συμμετοχή τους θα κριθεί στην προπόνηση του Σαββάτου (23/4)

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: « Η επόμενη μέρα του ματς με τον Ατρόμητο αφορούσε περισσότερο την αποκατάσταση και τη διαχείριση των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο Περιστέρι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο στο γήπεδο, φυσικοθεραπείες κι ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Το κανονικό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο με έμφαση στο γρήγορο transition. Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο οι Στέφανος Αθανασιάδης , Μιγκέλ Βίτορ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να προλάβουν να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της Κυριακής (24.05) με τον Αστέρα Τρίπολης. Η συμμετοχή τους ή όχι θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

Αντίθετα, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος επέστρεψε στις προπονήσεις βγάζοντας ολόκληρο το πρόγραμμα δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις. Κανονικά γυμνάζεται πλέον και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης , ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έκανε ζέσταμα με την ομάδα και στη συνέχεια έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης με μπάλα κι ο Εγιάλ Γκολάσα συνέχισε θεραπεία.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Κώστας Παναγιωτούδης, Δημήτρης Πόποβιτς, Κρίστι Κιόσε, Δημήτρης Γιαννούλης, Γιάννης Μυστακίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα