ΠΑΟΚ: Σκόρπισαν τη στάχτη του στην Τούμπα

ΠΑΟΚ: Σκόρπισαν τη στάχτη του στην Τούμπα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Σκόρπισαν τη στάχτη του στην Τούμπα

bet365

Την επιθυμία του πατέρα τους μετά από έξι χρόνια έκαναν πραγματικότητα η σύζυγος οι τρεις κόρες του Ευθύμη Μπάκαλη! Ο ομογενής από το Σικάγο που απεβίωσε το 2009, ζήτησε να σκορπίσουν την στάχτη του πάνω από το γήπεδο της Τούμπας!

Ο Ευθύμης Μπακάλης πάντοτε έλεγε στις τρεις κόρες του πως όταν θα πεθάνει να ρίξουν την στάχτη του στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Ο ομογενής από το Σικάγο απεβίωσε το 2009με τους συγγενείς του να αναζητούν τον τρόπο για να κάνουν την επιθυμία του πραγματικότητα. Η γυναίκα του Ντέιλ και οι κόρες του Χριστιάνα, Ντάνιελ και Αλεξάνδρα, βρέθηκαν σήμερα (21/5)στο γήπεδο της Τούμπας, ύστερα από επικοινωνία που είχαν με τα στελέχη της ΠΑΕ, σκορπώντας την στάχτη του στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα