Η επιστολή της ΟΥΕΦΑ στο Υπουργείο! (pic)

Gazzetta team
Η επιστολή της ΟΥΕΦΑ στο Υπουργείο! (pic)

bet365

Αφού μελετήθηκε από την ΟΥΕΦΑ, ο νέος αθλητικός νόμος, στάλθηκε στο Υπουργείο Αθλητισμού η απάντηση όπου τονίζεται πως η Ομοσπονδία είναι έτοιμη να βοηθήσει για όποια αναθεώρηση χρειαστεί!

H OYEΦΑ ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμη να βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστεί πάνω στον νέο αθλητικό νόμο, αφήνει... πίσω τον κίνδυνο για Grexit (κάτι για το οποίο από την Τετάρτη σας ενημέρωσε το gazzetta), ωστόσο αναφέρει πως επιμένει για νέα συνάντηση με φορείς του Υπουργείου, αλλά των ΦΙΦΑ και ΕΠΟ. Αναλυτικά το έγγραφο που έστειλε η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο αρμόδιο Υπουργείο κι υπογράφεται από τον Τζιάνι Ινφαντίνο αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε την επιστολή σας με ημερομηνία 12 Μαΐου στην οποία μας ενημερώσατε ότι τα επείγοντα μέτρα για την καταπολέμηση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις' έχουν εγκριθεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Παρακαλούμε να έχετε υπ' όψιν ότι η UEFA είναι έτοιμη να βοηθήσει με σεβασμό σε οποιαδήποτε περαιτέρω αναθεώρηση της ελληνικής αθλητικής νομοθεσίας. Ωστόσο, θα θέλαμε να επιμείνουμε ότι ένας εκπρόσωπος της FIFA και ένας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχουν επίσης προσκληθεί να παραβρεθούν σε κάθε σχετική συνάντηση.

Υποθέτοντας πως αυτό είναι αποδεκτό από εσάς, θα είμαστε ευτυχείς να ορίσουμε ένα μέρος της νομικής υπηρεσίας μας να δουλέψει μαζί με εσάς πάνω σε αυτό το ζήτημα». Δείτε στην Gallery την επιστολή.

 

Τελευταία Νέα