Καλλονή: Γενικός αρχηγός ο Χωριανόπουλος

Gazzetta team
Καλλονή: Γενικός αρχηγός ο Χωριανόπουλος

bet365

Μετά τον ρόλο του ποδοσφαιριστή, ο Γιώργος Χωριανόπουλος αναλαμβάνει αυτό του γενικού αρχηγού της Καλλονής...

Νέο ρόλο αναλαμβάνει στην Καλλονή ο Γιώργος Χωριανόπουλος.

Ο 36χρονος παλαίμαχος, πλέον, αμυντικός, αποφάσισε να κρεμάσει τα... παπούτσια του, όμως η ομάδα της Μυτιλήνης αποφάσισε να τον εκμεταλλευτεί από άλλη θέση.

Αυτή του Γενικού Αρχηγού της ομάδας. Κάτι που επισημοποιήθηκε την Πέμπτη...

Μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ο Γιώργος Χωριανόπουλος δήλωσε στο kallonifc.gr:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα αυτή η πρόταση από την ομάδα στην οποία βρίσκομαι τέσσερα χρόνια τώρα. Με την Καλλονή έζησα πολλές όμορφες στιγμές ως ποδοσφαιριστής και θέλω να πιστεύω πως και από αυτή τη νέα θέση θα ζήσω το ίδιο σημαντικά πράγματα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη και τον Γενικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν να μου δείχνουν και να υποσχεθώ από τη μεριά μου πως θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα για το καλό της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα