«Βόμβα» ανακριτή με Χιου Ντάλας! (vid)

«Βόμβα» ανακριτή με Χιου Ντάλας! (vid)

bet365

Ως μάρτυρας πήγε στον ειδικό ανακριτή ο Χιου Ντάλας! Διπλός περιοριστικός όρος σε Μπριάκο. Πρώην παίκτες της Βέροιας παρουσιάστηκαν στον Ανδρεάδη! Το gazzetta.gr ήταν στην Ευελπίδων.

O ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης, συνεχίζει το έργο του σχετικά με την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Αίσθηση λοιπόν προκάλεσε η παρουσία του Σκοτσέζου, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και υπεύθυνου για την επιμόρφωση των διαιτητών, Χιου Ντάλας, που κλήθηκε από τον ειδικό ανακριτή ως μάρτυρας για να πει τι ξέρει για την εγκληματική οργάνωση και φυσικά θα έχουν μεγάλο διαφορά, όσα αποκαλύψει!

Νωρίτερα παρουσιάστηκε μπροστά του ο πρώην αρχιδιαιτητής Θανάσης Μπριάκος για να απολογηθεί ως κατηγορούμενος. Μετά από μία ώρα στο γραφείο του Ανδρεάδη, ολοκληρώθηκε η απολογία του και πήγε στο γραφείο του εισαγγελέα. Τελικά του επεβλήθη διπλός περιοριστικός όρος, δηλαδή απαγόρευση ενασχόλησης με το άθλημα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, γεγονός που προκάλεσε τον εκνευρισμό Μπριάκου που αποχώρησε οργισμένος από την Ευελπίδων!

Οι παίκτες της Βέροιας

Επίσης παρουσιάστηκαν τρεις ποδοσφαιριστές της Βέροιας που είχαν αγωνιστεί στο β' ηµίχρονο του προ διετίας αγώνα µε τον Ολυµπιακό. Ο πρώτος είναι ο Αλέξανδρος Καλογέρης που είχε µπει αλλαγή στο 49' στη θέση του Γεωργέα. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σε κάποια άλλη μέρα, καθώς ακόμα δεν έχει βρει δικηγόρο.

Ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Μπάρμπας που παίζει τώρα στον Ολυμπιακό Βόλου και πήρε προθεσμία για τις 8 Ιουνίου. Αντιθέτως απολογήθηκε ο πρώην παίκτης της Βέροιας Γιώργος Σκαθαρούδης και νυν του Αχαρναϊκού, στον οποίο δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος.

Ολοι τους εμπλέκονται στον αγώνα του 2013 με τον Ολυμπιακό (3-0) στο Καραϊσκάκη που έχει χαρακτηριστεί ύποπτος για στοιχηματική χειραγώγηση και κατηγορούνται για δωροδοκία -δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος σύμφωνα με τον 4049 του 2012.

Η συγκεκριμένη υπόθεση ξεκίνησε από τις καταθέσεις του τότε προπονητή της ομάδας της Ημαθίας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη και του Νίκου Γεωργέα, σύμφωνα με τις οποίες ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Λαναρής, είπε στους παίκτες να χάσουν 3-0 από τους «ερυθρολεύκους» στο δεύτερο ημίχρονο.

Μάλιστα, τόσο ο Γιώργος Λαναρής όσο και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Αρβανιτίδης, έχουν απολογηθεί στον ανακριτή διαφθοράς, στους οποίους έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος απαγόρευσης με το ποδόσφαιρο.

Ντάλας: Προγραμματισμένο το ραντεβού με τον Ανδρεάδη

Μετά από περίπου δύο ώρες παραμονής στον ειδικό ανακριτή ο Χιου Ντάλας μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου τονίζοντας για την παρουσία του στον Γιώργο Ανδρεάδη.

«Προσκλήθηκα από τον κύριο Ανδρεάδη, ο οποίος χάρηκε πολύ για τη σημερινή μου παρουσία εδώ. Μου έκανε κάποιες ερωτήσεις αναφορικά με την έρευνα που διεξάγει για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, στις οποίες απάντησα. Το σημερινό ραντεβού μας ηταν προγραμματισμένο καθώς τον είχα ενημερώσει οτι θα είμαι στην Ελλάδα αυτό το διάστημα για το σεμινάριο διαιτητών που διεξάγεται στο Divani».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα