«Εχουν την ανάγκη την ΑΕΚ οι ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Εχουν την ανάγκη την ΑΕΚ οι ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τόνισε το πόσο χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο -και ειδικά οι άλλες μεγάλες ομάδες- την ΑΕΚ που επιστρέφει.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από την Ένωση, για την οποία μίλησε ο προπονητής του στη συνέντευξη Τύπου.

"Γι' αυτό το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι πολύ όμορφο ότι η ΑΕΚ έρχεται... Και κυρίως για τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον ΠΑΟ, τις μεγάλες ομάδες. Μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι αυτό που μας αξίζει. Όσο για τον Δέλλα, επειδή είμαστε μαζί στις σχολές, νομίζω ότι είναι πολυτέλεια και πολύ όμορφο για την ΑΕΚ να έχει τον καλύτερο απ' αυτή τη φουρνιά. Αυτά για την ΑΕΚ.

Επειδή, δε μιλάω συχνά, θέλω να ευχαριστήσω τον γυμναστή τον Γιάννη τον Διόγκα, που είχα μαζί μου πέντε μήνες. Δεν αντέχει οικονομικά. Η πείνα έχει φτάσει στα συμπτώματα του φασισμού. Δεν μπορείς να κάνεις διάλογο, δεν μπορούσα να τον μεταπείσω. Θα αναλάβω και τον ρόλο του γυμναστή. Για τους παίκτες μας αυτό που τους είπα το μεσημέρι είναι πως όλα μπορούν να μας τα πάρουν, καθώς η κοινωνία όλα μπορεί να πάρει. Όμως δεν παίρνει τον ενθουσιασμό κανείς. Είναι ελληνική λέξη και κανείς δεν μπορεί να μας την πάρει. Σε κάθε προπόνηση έχουμε πίστη. Αυτό είναι το νόημα του Θεού και μεγάλη ουσία. Στη ζωή μπορείς να κάνεις πράγματα και κάποια που δεν μπορείς. Αυτά που μπορούμε τα κάνουμε με όλη μας την ψυχή. Και τους ευχαριστώ γιατί με κάνουν να πηγαίνω στην προπόνηση με χαρά.

Στον... πλανήτη ΑΕΚ αυτά είναι λίγο άγνωστα. Για το ποδόσφαιρο σήμερα: Ο Τράι έχει φτιάξει μία ομάδα με κατοχή, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Φούτμπολ Λιγκ και αυτό είναι δύσκολο. Μη νομίζετε ότι είναι εύκολο. Πιστώνεται στον προπονητή της όλο αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κέρδος για μας που χάσαμε τρεις ευκαιρίες. Στην επανάληψη μπήκε ένα γρήγορο γκολ από την ΑΕΚ. Έλπίζω να απόλαυσε το ποδόσφαιρο που παίχθηκε ο κόσμος. Συνεχίζουμε και όσοι μείνουμε μέχρι τις 14 Ιουνίου θα είμαστε εκεί".

Σε ερώτηση για το πώς αντέχουν στον Ολυμπιακό Βόλου να δουλεύουν με αυτές τις συνθήκες, ο Ελευθερόπουλος είπε: "Τεράστιο κίνητρο υπάρχει. Η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες, όχι ευκολίες. Η ζωή έχει πολλά πράγματα. Δυστυχώς ο ποδοσφαιριστής έχει έναν δικό του γυάλινο κόσμο και ζει εκεί μέσα. Όταν βγει απ' εκεί καταλαβαίνει τι γίνεται. Όσοι μείνουμε θα έχουμε τεράστιο κίνητρο μέχρι το τέλος. Όλοι ανταποκρίνονται υπέροχα. Δεν είναι κάτι ξένο. Αυτό θα αντιμετωπίσουν στη ζωή".

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα