Χωριανόπουλος αντί Καραβασίλη στην Καλλονή

Χωριανόπουλος αντί Καραβασίλη στην Καλλονή

bet365

«Χιονοστιβάδα» εξελίξεων στην Καλλονή, τέλος και ο Μιχάλης Καραβασίλης, με τον Γιώργο Χωριανόπουλο να αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, χρέη Γενικού Αρχηγού.

Αλλαγών συνέχεια στην Καλλονή, με την διοίκηση του συλλόγου να έχει πάρει... φωτιά και να ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς για την νέα σεζόν. Έτσι, μετά την απομάκρυνση του προπονητή Βαγγέλη Βλάχου, ανακοινώθηκε και το «διαζύγιο» με τον Γενικό Αρχηγό του συλλόγου, Μιχάλη Καραβασίλη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, την θέση του θα πάρει ο Γιώργος Χωριανόπουλος, που έπαιζε στην ομάδα μέχρι και αυτή τη σεζόν, όταν αποφάσισε να... κρεμάσει τα παπούτσια του.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την αποχώρηση του Μιχάλη Καραβασίλη από την ομάδα μας και τη θέση του Γενικού Αρχηγού.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε καλό στην πορεία της ζωής του.

Ο Μιχάλης Καραβασίλης που αποχωρεί για προσωπικούς λόγους μετά από δύο χρόνια αρμονικής συνεργασίας με την ΚΑΛΛΟΝΗ μας, έκανε την εξής δήλωση στο kallonifc.gr:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Γενικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη και τον Αντιπρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο για την άψογη συνεργασία και την φιλική σχέση που είχαμε -και θα συνεχίσουμε να έχουμε- όλο αυτό το διάστημα που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας, αυτής της ποδοσφαιρικής οικογένειας. Ευχαριστώ επίσης όλους τους ανθρώπους της ομάδας, στα γραφεία και στα γήπεδα, τους ποδοσφαιριστές καθώς και τα μέλη των εκάστοτε προπονητικών επιτελείων με τους οποίους συνεργάστηκα αρμονικά και παραγωγικά. Προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να είμαι μέλος της ομάδας του τόπου μου, που τόσο σέβομαι και τιμώ. Αποχωρώ από την ΚΑΛΛΟΝΗ ως φυσική παρουσία, το μυαλό και η σκέψη μου όμως θα είναι μαζί της. Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου στον Πρόεδρο της ομάδας κ. Νίκο Μιχαλάκη που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον ίδιο και την ομάδα. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα αγαστή συνεργασία και θεωρώ τιμή που τον γνωρίζω καθώς προσφέρει πάρα πολλά όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και γενικά στον τόπο μας τις δύσκολες αυτές εποχές για όλους μας".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα