Καλλονή: Ο Τσιώλης, ο Χάβος και η... σφήνα

Καλλονή: Ο Τσιώλης, ο Χάβος και η... σφήνα

bet365

Από καιρό φαίνεται πως ετοίμαζαν στην Καλλονή την... επόμενη ημέρα, δύο οι εκλεκτοί, αλλά παίζει και η έκπληξη.

Μπορεί να μην το περίμεναν πολλοί στην Καλλονή, όμως ο Βαγγέλης Βλάχος τελικά δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και όπως προκύπτει, παρά τον αιφνιδιασμό που προκάλεσε σε αρκετούς, το διαζύγιο «δουλευόταν» από καιρό.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της διοίκησης είχαν ξεχωρίσει και το πρώτο φαβορί για την θέση, με τον Σάκη Τσιώλη να είναι ο... εκλεκτός για να χτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν. Όμως, τα δεδομένα ανετράπησαν μετά την λύση της συνεργασίας του Μάκη Χάβου με τον Παναιτωλικό, αφού αυτή είναι μία λύση που επίσης αρέσει πολύ και θα απασχολήσει πάρα πολύ δυνατά.

Βέβαια, δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει και την περίπτωση της... έκπληξης, αφού υπάρχουν προπονητές που θα έβλεπαν με καλό μάτι την θέση του Βλάχου και αν δεν προχωρήσουν οι δύο πρώτες περιπτώσεις, τότε θα απασχολήσουν.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα, οι Ουζουνίδης και Μάντζιος, που έδειξαν έργο σε Πανιώνιο και Λεβαδειακό (αν και δεν κατάφερε να τον κρατήσει στην κατηγορία, επί των ημερών του έκανε τρομερή ρελάνς).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα