«Τεράστια προσωπικότητα ο Εσιέν»!

«Τεράστια προσωπικότητα ο Εσιέν»!

«Τεράστια προσωπικότητα ο Εσιέν»!

bet365

Ο συμπαίκτης του Μίκαελ Εσιέν στην εθνική Γκάνας, Άντονι Ανάν περιγράφει στο gazzetta.gr, τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του «τριφυλλιού». «Θα είναι μία σπουδαία κίνηση για τον Παναθηναϊκό».

Ο Άντονι Ανάν θεωρείται από τους κορυφαίους μέσους της Γκάνας την τελευταία δεκαετία έχοντας φορέσει τη φανέλα των «Black Stars» 67 φορές.

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα της χώρας του πριν από οχτώ χρόνια αντικαθιστώντας τον τραυματία Μίκαελ Εσιέν!

Ανέβασε τις μετοχές του αγωνιζόμενος για τρεις σεζόν στην Ρόζενμποργκ. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην Σάλκε δίχως να καταφέρει να μακροημερεύσει.

Παραχωρήθηκε δανεικός σε Φίτεσε, Οσασούνα, ενώ εσχάτως αγωνίζεται στην Μόναχο 1860. Μάλιστα το όνομα του τις τελευταίες μέρες ακούστηκε και για τον Παναθηναϊκό.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον 28χρονο άσο ζητώντας την γνώμη του για το «φλερτ» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον πολυδιαφημισμένο πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Γκάνας, Μίκαελ Εσιέν.

«Έχω πληροφορηθεί και εγώ από τον Τύπο για τις επαφές που υπάρχουν ανάμεσα στον Εσιέν και τον Παναθηναϊκό αλλά δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν έχουμε μιλήσει τελευταία, οπότε δεν γνωρίζω ποιες είναι οι προθέσεις του», είναι τα πρώτα λόγια του Ανάν στο gazzetta.gr.

Ο βραχύσωμος χαφ θεωρεί πως ο «βίσονας» παραμένει σε υψηλό επίπεδο σημειώνοντας πως αν τελικά αποκτηθεί από το «τριφύλλι» θα πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση.

«Ναι, θεωρώ πως μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο για τουλάχιστον μία διετία. Είναι ένας ποδοσφαιριστής τεράστιας κλάσης, ο οποίος μπορεί να εμπνεύσει τους συμπαίκτες του. Πιστεύω θα είναι μία σπουδαία κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού. Ο Εσιέν μπορεί να προσφέρει ακόμα».

Ο Ανάν θεωρεί πως ο Εσιέν θα μπορούσε να προσαρμοστεί άμεσα στον Παναθηναϊκό.

«Θεωρώ πως ταιριάζει στον Παναθηναϊκό γιατί του δίνει την προοπτική του Champions League. Δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής. Ελπίζω να συμφωνήσει».

Πως όμως χαρακτηρίζει τον Μίκαελ Εσιέν;

«Είναι ένας πολύ καλός τύπος, ιδιαίτερα ταπεινός παρά την φήμη του. Έχει πάντα θετική ενέργεια και προκαλεί σεβασμό σε όλους. Διαθέτει τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα. Έφτασε ψηλά χάρη στην σκληρή δουλειά του».

Ο πρώην παίκτης της Οσασούνα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα εάν είχε την κατάλληλη πρόταση.

«Δεν έχω κάποια πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά φυσικά θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία γνωστή ομάδα με σπουδαία ιστορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα