«Συζήτησε για το μέλλον του Βίντιτς ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«Συζήτησε για το μέλλον του Βίντιτς ο Ολυμπιακός»

bet365

Σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα, ο Ολυμπιακός ζήτησε πληροφορίες αναφορικά με το μέλλον του Νεμάνια Βίντιτς.

Η «tuttomercato» σε πρόσφατο δημοσίευμά της υποστηρίζει ότι Ολυμπιακός και Ίντερ είναι σε ανοιχτή γραμμή κυρίως για τους Ρομπέρτο - Μαζουακού από πλευράς Ιταλών και Βίντιτς από μεριά πρωταθλητών Ελλάδας.

Μάλιστα, το εν λόγω Μέσο τονίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι»: «Στις συνομιλίες που έγιναν τις τελευταίες μέρες μεταξύ τω διοικήσεων της Ίντερ και του Ολυμπιακού δεν συζητήθηκαν μόνο τα ονόματα των Μαζουακού και Ρομπέρτο, αλλά η ελληνική ομάδα συζήτησε για το μέλλον του Νεμάνια Βίντιτς, ο οποίος έχει μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν στην πρώτη του χρονιά στους "νερατζούρι". Υπάρχει η επιθυμία να βρεθεί μια συμφωνία για τον πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να λυθεί η συνεργασία τους. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να επιστρέψει για τον 34χρονο αμυντικό».

Ο Βίντιτς έχει συμβόλαιο με της ομάδα του Μιλάνου μέχρι το 2017, αλλά στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση από τον Ολυμπιακό για την απόκτησή του. Από την άλλη, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η Ίντερ να τον προσφέρει ως έμψυχο αντάλλαγμα σε περίπτωση που ενδιαφερθεί εμπράκτως για κάποιον παίκτη του ερυθρόλευκου ρόστερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα