Εκεί που είναι... και μετά την Τρίπολη

Εκεί που είναι... και μετά την Τρίπολη

bet365

Ξεκινώντας τη διαδικασία των πλέι-οφ στην κορυφή, αν και σε συγκατοίκηση με τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός θέλει να παραμείνει στο «τιμόνι» και μετά το σημερινό ματς στην Τρίπολη (18:15, NovaSports1).

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν από χθες στη Βυτίνα και σήμερα θα βρεθούν στην πόλη της Αρκαδίας, όπου θα κάνουν την πρώτη σέντρα στα φετινά πλέι-οφ κόντρα στον Αστέρα.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ξεκινάει τη μίνι – διαδικασία με δύο βαθμούς, όσους δηλαδή έχει κι ο ΠΑΟΚ, έναντι ενός του συνόλου του Στάικου Βεργέτη, με τον Ατρόμητο να έχει το απόλυτο ντεσαβαντάζ.

Το «τριφύλλι» θα έχει ξανά τον Μάρκους Μπεργκ διαθέσιμο, με τον Σουηδό επιθετικό να ζητάει από τον προπονητή του να τον βάλει στην αποστολή παρά το γεγονός πως είχε αποδυναμωθεί έπειτα από την πρόσφατη λοίμωξη και τη γαστρεντερίδα που αντιμετώπισε πριν από λίγες μέρες. Οι μοναδικοί απόντες θα είναι οι Μλάντεν Πέτριτς και Διαμαντής Χουχούμης.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Βεργέτης έχει το «οπλοστάσιό» του γεμάτο και θέλει να κάνει ξεκίνημα στα πλέι-οφ με το δεξί, όχι μόνο για να διεκδικήσει όσο καλύτερη θέση μπορεί ο Αστέρας, αλλά για να κάνει το... καρέ στις φετινές διοργανώσεις, αφού στην πρεμιέρα σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ έκανε καλό «σεφτέ».

Φέτος και τα δύο παιχνίδια μεταξύ Παναθηναϊκού και Αστέρα Τρίπολης δεν υπήρξε νικητής, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 στο ματς του πρώτου γύρου στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και τους Αρκάδες να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας και να χάνουν τεράστια ευκαιρία για μεγάλη νίκη στη Λεωφόρο, όπου επέστρεψαν από μειονέκτημα δύο τερμάτων για το τελικό 2-2.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα