Κιελίνι: «Κανένα πρόβλημα να μαρκάρω τον Σουάρες»

Gazzetta team
Κιελίνι: «Κανένα πρόβλημα να μαρκάρω τον Σουάρες»

bet365

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι θα συναντήσει σχεδόν ένα χρόνο μετά τον Λουίς Σουάρες, όμως ο ίδιος τονίζει πως δεν θα έχει πρόβλημα να μαρκάρει τον άνθρωπο που τον... δάγκωσε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του Champions League και όπως είναι φυσικό, η εκ νέου συνάντησή τους μετά το δάγκωμα του Ουρουγουανού στον ώμο του Ιταλού στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ιντριγκάρει. Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος ο αμυντικός της Γιουβέντους ξεκαθάρισε πως δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να μαρκάρει και πάλι τον ιδιόρρυθμο στράικερ.

«Η δύναμή μας είναι ότι αντιμετωπίζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν σκεφτόμαστε πέρα από το αύριο, ούτε καν την 6η Ιουνίου (σ.σ: η ημερομηνία του τελικού στο Βερολίνο). Θέλουμε να κερδίσουμε πρώτα τη Λάτσιο και μετά θα δούμε. Υπάρχει δρόμος πριν μιλήσουμε για treble» δήλωσε αρχικά ο διεθνής σέντερ μπακ, ο οποίος ερωτηθείς για την τριπλέτα των Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ, εξήγησε: «Είναι δύσκολο να διαλέξεις κάποιον από τους τρεις επιθετικούς της Μπάρτσα. Όπως είπα και την περασμένη εβδομάδα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Σουάρες. Θα τον μαρκάρω όπως έκανα με τον Μπενζεμά. Θα κάνω το ίδιο με το Μέσι, όπως το έκανα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Νεϊμάρ θα λάβει την ίδια αντιμετώπιση με τον Μπέιλ».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα