Μουρίνιο: «Ανήκουστο να παίρνεις κόκκινη με αυτό τον τρόπο»!

Μουρίνιο: «Ανήκουστο να παίρνεις κόκκινη με αυτό τον τρόπο»!

Μουρίνιο: «Ανήκουστο να παίρνεις κόκκινη με αυτό τον τρόπο»!

bet365

Κατά της απόφασης του Μάικ Τζόουνς να αποβάλλει τον Σεσκ Φάμπρεγας στην πιο... αστεία κόκκινη κάρτα της σεζόν, τάχθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ήττα (3-0) της Τσέλσι από τη Γουέστ Μπρομ.

Ο Ισπανός χαφ άφησε τους «μπλε» με παίκτη λιγότερο στη συμπλήρωση του ημιώρου, όταν κλώτσησε με δύναμη τη μπάλα προς το πλάθος και χτύπησε τον Μπραντ, έπειτα από καυγά που ξεκίνησε με τους Ντιέγκο Κόστα και ΜακΌλεϊ, για να προκληθεί σύρραξη.

Ο Φάμπρεγας δεν έφερε αντίρρηση εκείνη τη στιγμή στον ρέφερι, λέγοντάς του βέβαια ότι δεν το έκανε επίτηδες και δεν είχε σκοπό να χτυπήσει κάποιον παίκτη, με τον «special one» να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου:

«Τώρα θα πρέπει να εκτίσει τιμωρία τριών αγωνιστικών γι' αυτό το πράγμα; Αν είναι δυνατόν! Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τον άλλο ποδοσφαιριστή, δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για κακή πρόθεση από τον Σεσκ και είναι δυνατόν να δίνεις κόκκινη κάρτα για κάτι τέτοιο σε ένα παιχνίδι που σχεδόν έμοιαζε... φιλικό; Δεν το καταλαβαίνω. Κανονικά, ένας σωστός ρέφερι, θα του μιλούσε απλά για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και θα συνέχιζε το παιχνίδι...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα