Πιστεύει στην... κούπα ο Μάρκεβιτς

Gazzetta team
Πιστεύει στην... κούπα ο Μάρκεβιτς

bet365

Την πεποίθησή του ότι η Ντνίπρο μπορεί να κατακτήσει το Europa League, εξέφρασε ο Μίρον Μάρκεβιτς μετά την ιστορική πρόκριση επί της Νάπολι.

Να γράψει ιστορία κατάφερε ο Μίρον Μάρκεβιτς, ο οποίος οδήγησε την Ντίπρο στον πρώτο της Ευρωπαϊκό τελικό. Μάλιστα, η πρόκριση κόντρα στη Νάπολι, φαίνεται πως του... άνοιξε την όρεξη και δεν έκρυψε τη πεποίθησή του, πως η ομάδα του μπορεί να σηκώσει και την κούπα.

«Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε κάνει, τα συναισθήματα είναι πολλά, όμως σιγά σιγά θα ηρεμήσουμε και θα το καταλάβουμε! Αυτό που ξέρουμε, είναι ότι πολύ μόλις είδαν την κλήρωση, μας είχαν ξεγραμμένους, γιατί η Νάπολι είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα», είπε αρχικά.

Και στην συνέχεια, ξεκαθάρισε πως υπάρχει ακόμα... μέλλον και τόνισε πως: «Πετύχαμε κάτι σπουδαίο, αλλά υπάρχει και ένας τελικός, όπου είναι κάτι ακόμα καλύτερο. Θα υπάρξουν και πάλι... απαισιόδοξοι που θα πουν πως δε μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, όμως εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Ξέρουμε πως έχουμε μία πάρα πολύ δύσκολη ομάδα να αντιμετωπίσουμε, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε πάρα πολύ καλά ενόψει του τελικού με την Σεβίλλη».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα