Μπενίτεθ: «Έπρεπε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας»

Gazzetta team
Μπενίτεθ: «Έπρεπε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας»

bet365

Στις ευκαιρίες, αλλά και διαιτητικά λάθη, χρέωσε τον αποκλεισμό ο Μπενίτεθ, που άφησε ανοιχτά τα ενδεχόμενα για το μέλλον του στη Νάπολι.

Με την... τύχη του για τις χαμένες ευκαιρίες τα έβαλε ο Μπενίτεθ, με τον τεχνικό της Νάπολι να χρεώνει εκεί τον αποκλεισμό από την Ντνίπρο, ενώ δεν... κρατήθηκε και άφησε τις - δικαιολογημένες - αιχμές του για την διαιτησία.

«Έπρεπε να αξιοποιήσουμε τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Τα λάθη της διαιτησίας τα είδαν όλοι, δεν έχει νόημα να σταθούμε εκεί, γιατί αυτά δε μπορούμε να τα αλλάξουμε. Δεν φταίει μόνο ι Ιγουαΐν για την αστοχία, όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε».

Όσο για το μέλλον του στην ομάδα, τόνισε πως: «Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο, αλλά πλέον το σκέφτομαι. Θα έχω και νέα επαφή, όμως τώρα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο ματς με την Τσεζένα. Τα άλλα στην ώρα τους και... βλέπουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα