Η υπερασπιστική γραμμή της Βέροιας

Η υπερασπιστική γραμμή της Βέροιας

Gazzetta team
Η υπερασπιστική γραμμή της Βέροιας

bet365

Φουλ... επίθεση προς τους Νίκο Γεωργέα και Γιώργο Καλαϊτζίδη από την Βέροια και συγκεκριμένα τους Αρβανιτίδη και Λαναρή κατά την σημερινή τους απολογία.

Στην... αντεπίθεση πέρασαν οι Αρβανιτίδης και Λαναρής, απολογούμενοι για την υπόθεση του φερόμενου ως χειραγωγημένου αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια στο Καραϊσκάκης. Στην σημερινή τους απολογία οι άνθρωποι της «βασίλισσας του βορρά», επιτέθηκαν στους Νίκο Γεωργέα και Γιώργο Καλαϊτζίδη, τους ανθρώπους δηλαδή που κατέθεσαν πως υπήρξε στο ημίχρονο του συγκεκριμένου αγώνα, απέτησε από την ομάδα που την μετέφερε ο Λαναρής, για ήττα και μάλιστα με σκορ 3-0.

Οι παράγοντες της Βέροιας έκαναν λόγο για κατευθυνόμενες κατηγορίες, με τους δικηγόρους τους να αναλύουν τον αγώνα επισημαίνοντας πως ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος και ήταν λογικό να υπάρχει τέτοιο ποντάρισμα στο over. Η απόφαση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, είναι εξαιρετικά πιθανό να βγει ακόμα και σήμερα το βράδυ και τότε θα φανεί αν θα υπάρξει ή όχι τιμωρία, τόσο για τους Αρβανιτίδη (τότε ιδιοκτήτη της ομάδας), Λαναρή, όσο και για την Βέροια.

 

Τελευταία Νέα