Έτοιμοι για Γαλλία και πρόκριση οι Παίδες!

Gazzetta team
Έτοιμοι για Γαλλία και πρόκριση οι Παίδες!

bet365

Πανέτοιμη για τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Γαλλία είναι η Εθνική Παίδων, καθώς ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της για το τελευταίο της ματς στον 3ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13/5 και ώρα 17:00 στο Sozopol Stadium, με διαιτητή τον Ελβετό Αντριέν Ζακοτέ και η ελληνική ομάδα χρειάζεται έναν βαθμό για να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης (η Γαλλία έχει εξασφαλίσει την είσοδο στους «8»). Σε περίπτωση νίκης, η Εθνική μας θα κατακτήσει την πρωτιά του ομίλου.

«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για μας και οφείλουμε να δείξουμε πάθος και πειθαρχία σε όλη τη διάρκειά του. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα σημειώσουμε μια σπουδαία επιτυχία. Εγώ, όπως όλα τα παιδιά, νιώθουμε ευλογημένοι γιατί σε τόσο μικρή ηλικία εκπροσωπούμε τη χώρα μας σε μια κορυφαία διοργάνωση», δήλωσε στο epo.gr o Πολύκαρπος Λιάπτσης, ενώ ο Αντώνης Φουάσης τόνισε: «Θα παίξουμε για τη νίκη και θα φροντίσουμε να ακολουθήσουμε κατά γράμμα το σχέδιο των προπονητών μας. Δε φοβόμαστε τους αντιπάλους μας. Αναγνωρίζουμε την αξία τους, όμως κι εμείς είμαστε μια καλοδουλεμένη ομάδα και έχουμε έναν σπουδαίο στόχο μπροστά μας».

Την ίδια μέρα και ώρα παίζουν Ρωσία-Σκωτία στο Σλίβεν, στον άλλο αγώνα του 3ου ομίλου.

 

Τελευταία Νέα